Sposób przygotowania

budyn przygotowuejmy wg przepisu lekko studzimy w tym czasie przygotowujemy ciasto kruche: mąke cukier i żółtka zagniatamy na ciasto. dzielimy na dwie części. Jedną cześc przekłdamy do formy i lekko podpiekamy ok 15 min , a do drugiej dodajemy kakao i wkłdamy do lodówki, następnie na to wylewamy budyń i rozkłdamy odsączone z zalewy wiśnie na to wylewamy ubite białka z cukrem a na wierzch ścieramy ciasto kakaowe i pieczemy ok 40 min. Posypujemy cukrem pudrem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !