Sposób przygotowania

Przygotować kakao na samym mleku. Białko ubić na sztywną pianę. Utrwalić sztywność za pomocą cukru. Ubijać chwilę aby piana była sztywna a cukier rozpuszczony. Nakładać do szklanki lub kubka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Ciekawy przepis :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo fajny pomysł i ładnie wyglada
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    bardzo pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda to nawet fajnie ale ciekawe jak to smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zaskakujące połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !