Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Skrzydełka opłukać, zalać dwoma litrami wody. Postawić na wolnym ogniu. Dodać kostki rosołowe. Marchew obrać i pokroić. Cebulę obrać i usmażyć na ogniu. Dodać marchew, smażoną cebulę, natkę pietruszki i selera. Gotować do momentu aż warzywa będą miękkie.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna i zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna zupka
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    coś na moją dietę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    moja ulubiona zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    moja ulubiona zupa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobra zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    też taki robię;) bardzo lubię dietetyczne jedzenie;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dawno nie gotowałam,czas to nadrobić:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    DOROTA/PATI197799

    chętnie wykorzystam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !