Sposób przygotowania

Skrzydełka myjemy pod bierzącą wodą obsypujemy przyprawami i odstawiamy na około 5 godzin. Dobrze nasiąknięte przyprawami skrzydełka obtaczamy w mące i smażymy w rozgrzanym tłuszczu do uzykania złotego koloru. zajadamy się cieplutkimi wyjętymi prosto z garnka.
Smacznego !

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    do piwa i do meczu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    są super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ja bym je chętnie upiekła na griilu, ale by smakowały
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    yummy!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !