Sposób przygotowania

KAPUSTĘ DROBNO SZATKUJEMY WKŁĄDAMY DO GARNKA I DUSIMY. PODLEWAMY LEKKO WODĄ. KAPUSTĘ KISZONĄ ODSĄCZAMY I KROIMY DROBNIEJ I DODAJEMY DO KAPUSTY. KIEŁBASĘ I BOCZEK KROIMY W KOSTKĘ DODAJEMY DO KAPUSTY. MOŻNA DODAĆ TEŻ TŁUSZCZ Z PIECZONEGO KURCZAKA JAK KTOŚ MA. DODAJEMY ZIELE, LIŚĆ, PIEPRZ I KUCHAREK DO SMAKU. GOTUJEMY CO JAKIŚ CZAS MIESZAJĄC. GDY KAPUSTA BĘDZIE JUŻ MIĘKKA DODAJEMY KONCENTRAT POMIDOROWY . GOTUJEMY JESZCZE OKOŁO 5 -7 MINUT. GOTOWY BIGOS PODAJEMY NA CIEPŁO.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    z pewnością!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    wygląda apetycznie, czy to z młodej kapusty?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    no niestety Aniu jeszcze nie :(
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Uwieeeeeelbiam bardziej z młodej kapusty, szkoda to jeszcze nie robiłaś ;/
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam bigos a twój wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    mniam mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super,bardzo lubię bigos
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    uwielbiam bigosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !