Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Sałatkę układać warstwami. Pierwsza warstwa to: białko jaja ugotowanego na twardo starte na grubych oczkach. Druga warstwa to: ser zółty starty też na grubych oczkach. Trzecia warstwa to: cebula czerwona pokrojona drobniutko. Na to wylać trochę majonezu. Następnie połowa puszki z tuńczyka i znów dać trochę majonezu. Następna warstwa to: 100 gr zamrożonego masła zetrzeć na grubych oczkach tarki. Następnie dajemy resztę tuńczyka i znów majonez na to. Na koniec zetrzeć żółtka na tarce i posypać koperkiem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    rewelacyjna sałateczka:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    koala

    wyśmienita (:
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    chelsi

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !