Sposób przygotowania

Chleb tostowy smarujemy masłem. Następnie układamy na kromki chleba plasterki szynki. Na to nakładamy kawałki suszonych pomidorów i podgrzybki w zalewie. Na koniec wszystko posypujemy startym na najdrobniejszych oczkach na tarce serem parmezanem. Przykrywamy drugą kromką chleba tostowego i smażymy tosty. Kiedy tosty będą już gotowe można podawać je z keczupem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    extra tościki:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    rewelacyjny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    koala

    pycha (:
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !