Sposób przygotowania

Jajka po ugotowaniu na twardo obrać i drobno pokroić. Cebulę drobno pokroić i podsmażyć na maśle, następnie dodać do niej ugotowana w osolonej wodzie brukselkę, bulion, sól, pieprz i dusić przez 5 minut. Na koniec dodać mąkę rozrobiona ze śmietaną i jajka, a następnie dusić przez 3 minuty.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    uwielbiam brukselkę
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczna jest taka brukselka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam taką brukselkę :)
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajny sposób na bruksekę
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pysznośći!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !