Sposób przygotowania

Boczniaka umyć, a następnie wysuszyć i posolić. Nasiona słonecznika i drobno posiekane orzechy uprażyć na patelni, a następnie połączyć z bułką tartą i jajkiem. Boczniaka obtoczyć w panierce, a następnie smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze tak nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    czy mogę spróbować ?
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa propozycja n
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    nigdy nie robiłam boczniaków ale przepis smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawie sie zapowiada
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo oryginalny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Super danie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wow, ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !