Sposób przygotowania

Białka ubić za pomocą miksera na sztywno. W trakcie ubijania do białek dodawać cukier oraz cukier waniliowy. Powstałą pianę połączyć z sokiem wyciśniętym z cytryny oraz wiórkami kokosowymi. Przygotowaną masą polać wyłożone na blaszce biszkopty, po czym piec je w piekarniku nagrzanym do temperatury 150C przez 30 minut. Polewę czekoladową rozpuścić, a następnie maczać w niej upieczone biszkopty do połowy ich długości.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    czoko polewa, mniam !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    muszą super wyglądać
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    efektowne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    fajne biszkopciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczne,lubię takie biszkopciki
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny przepisik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne biszkopty
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !