Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Makaron ugotuj al dante z kropla oliwy. W międzyczasie obrać szparagi w 1/3, odłamać końce. Gotować ok 10 min tak by główki wystawały ponad poziom wody. Podzielić na 3 cm kawałki.


Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pięknie wygląda , pewnie i smakuje....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj w takiej odsłonie jeszcze szparagów nie próbowałam :)
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Szparagi... oj tak. Pyszne połączenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    slicznie podane... afrodyzjak !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Jakie pyszności serwujesz.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !