Sposób przygotowania

Szpinak młody baby umyj i osusz, ułóż na dużym talerzu. Truskawki przekrój na pół, ser pleśniowy pokrój na kawałki. Na suchej patelni upraż pestki dyni. Ułóż wszystko na szpinaku. Przygotuj dressing: oliwę połącz z musztardą, miodem, sokiem z cytryny, solą i pokruszoną papryczką piri - piri. Wszystko energicznie wymieszaj w shakerze lub małym słoiczku. Dresingiem polej sałatkę i gotowe. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    ale śliczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    szpinak, truskawki i ser pleśniowy to coś co kocham najbardziej :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Polecam, niesamowite połączenie smaków i ostrości :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ładne kolorki
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !