Sposób przygotowania

na patelni rozgrzewmy oliwę , dodajemy cebule i czsnek( cebula pokrojona w kostke a czosnek przeciśnięty przez praskę ) , podsażamy do miekkości, dodajemy pieczarki pokrojone lub starkowane, smażymy chwilkę. po umażeniu dodajemy oliwki pokrojone w plasterki i przyprawy. ostawiamy do wystugnięcia. gd farsz nam ostygnie dodajemy starkowany ser. ( zamiast żółtego sera można dodać pleśniowy lub twaróg za każdym razem smak będzie inny)

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawe jak smakują takie pierożki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !