Sposób przygotowania

Piersi rozcinamy na płaty. Pieczarki kroimy na kawałki, paprykę po usunięciu gniazd nasiennych kroimy w kostkę. Blaszkę keksową smarujemy masłem. Na dno układamy 1/3 mięsa, na to kładziemy 1/2 pieczarek i posypujemy 1/2 papryki. Oprószamy wszystko solą, pieprzem i pieprzem cayenne. Następnie znów układamy mięso, dodajemy pieczarki i paprykę i znowu oprószamy przyprawami. Na wierzch posypujemy startym żółtym serem a na sam wierzch ścieramy masło. Blaszkę wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 170 stopni na 35-40 minut. Pieczeń podajemy do pieczywa na zimno

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    smacznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    SUPER POŁĄCZENIE
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika79

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !