Sposób przygotowania

gruszki obrać umyć i pokroić na cienkie plasterki,tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia,mąkę przesiać dodać jajka,margarynę,cukier,cynamon i proszek do pieczenia a następnie wszystko wyrobić mikserem tak aby powstała gładka masa wylać ciasto do tortownicy wyrównać i układać na wierzchu plasterki gruszek tak aby zachodziły na siebie,wstawić do piekarnika na 180st.i upiec na złoty kolor ok.30min.po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne ciasto :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybkie i smaczne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    wyglada apetycznie,aż ślinka leci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !