Składniki:
plastry chałki (ok. 2 cm) | 4 |
jajko | 1-2 |
łyżek mleka | kilka |
łyżki konfitury wiśniowej | |
łyżki płatków migdałowych | 2-3 |
łyżki śmietanki | 3-4 |
2 szczypty soli, cynamon - 1/3 łyżeczki | do smaku: |
masło | do smażenia: |
plastry chałki (ok. 2 cm) | 4 |
jajko | 1-2 |
łyżek mleka | kilka |
łyżki konfitury wiśniowej | |
łyżki płatków migdałowych | 2-3 |
łyżki śmietanki | 3-4 |
2 szczypty soli, cynamon - 1/3 łyżeczki | do smaku: |
masło | do smażenia: |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: