Sposób przygotowania

Jajka bardzo dokładnie utrzeć z cukrem. Następnie dodać zsiadłą śmietanę, proszek do pieczenia, olej, dżem, wiórki kokosowe oraz mąkę. Wszystko dokładnie wyrobić i wyłożyć do wysmarowanej tłuszczem blaszki. Piec około1 godziny w temperaturze 180 C. Piernik można polać czekoladą, polewą lub udekorować wedle uznania.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    uwielbiam kokosy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    ciekawy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    z pewnością pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszności ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczny
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    musi smakować bardzo
  • 2
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    musi być pyszny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    oj to ciasto musi byc wspaniale
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetny przepis,lubię i piernik i kokos
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    dla takiego fana kokosu jak ja idealny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza75

    fajny pierniczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !