Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

1. W ciepłym mleku rozpuszczamy sól, cukier, drożdże. Dodajemy mąkę i jajka dokładnie mieszamy. Odstawiamy otrzymane ciasto w ciepłe miejsce do wyrośnięcia.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczne te racuchy, brawo dla Mamy
  • 1
    original
    Opublikowano

    janek64

    A prosto z patelni ciepłe jak smakują ... mmm. Smak dzieciństwa pozostaje na lata. Jestem wdzięczny mojej Mamie, że od małego pokazywała w kuchni jakie ciekawe, proste i pyszne potrawy można upiec czy ugotować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    rewelacyjne są takie racuchy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    Mogą być na obiad i jako deser- super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika58

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne i apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !