Sposób przygotowania

Białe szparagi obieramy ze skórki. Łykowate końcówki odcinamy. Wrzucamy do lekko osolonej i posłodzonej wody. Gotujemy do miękkości. Masło roztapiamy na patelni. Na rozgrzane wsypujemy bułkę tartą. Rumienimy. Ciepłą bułką posypujemy przygotowane szparagi. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    lubię takie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    oj lubie takie szparagi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    jak fasolka szparagowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !