Sposób przygotowania

Ugotowaną włoszczyznę wyjmuję z rosołu /o ile wcześniej ktoś nie zje/ i kroję w drobną kosteczkę.Jabłka,ogórki i grzybki również bardzo drobno kroję i dodaję do warzyw.Ugotowane na twardo jajka obieram ,wyjmuję żółtka a białka kroję i dodaję do sałatki.
Żółtka rozcieram dodaję musztardę i śmietanę i miksuję sos z dodatkiem soli i pieprzu.
Sałatkę polewam sosem i posypuję drobno posiekaną zieleniną.
Smacznego.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    beniu , jesteś dobrą gospodynią , nic nie zmarnujesz
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara35

    Na pewno smaczne ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Też tak lubię. Smacznie i oszczędnie, nie lubię jak coś się marnuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Masz rację Misiu należę do tych osób u których bardzo mało się marnuje i to nie ze skąpstwa wynika:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    tez wykorzystuję jarzynę z rosołu do sałatki na szybko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna jest taka sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !