Sposób przygotowania

Grzyby moczymy dzień wcześniej , obgotowujemy . Kapustę sparzamy , oddzielamy liście . Kaszę gotujemy w 2 szklankach osolonej wody . Mieszamy z orzechami doprawiamy . Farsz zawijamy w liście kapusty. Cebulę obieramy , siekamy i podsmażamy z grzybami . W garnku układamy gołąbki wlewamy pomidory z zalewą i wsypujemy cebulę z grzybami . Doprawiamy i dodajemy masło .Dusimy do miękkości

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie robilam, ale mogą byc ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Fajna odmiana
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    oryginalny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !