Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Poporcjowane i umyte mięso włożyć do wrzącej wody i zebrać szum.Dodać por,seler,liście laurowe i ziele angielskie oraz przyprawę Kucharek.Wywar gotować pod przykryciem około 35-40 minut.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    lubię tymianek :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    uwielbiam pieczarkową:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    asia1985

    z tymiankiem jeszcze nie jadłam...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    takiej jeszcze nie jadłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    treściwa zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszna zupka, robię bardzo podobną
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    aromatyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna i aromatyczna zupka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Aromatyczna, pyszna zupka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię zupy, a ta na pewno smaczna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię takie wyraziste i aromatyczne zupy jak Twoja pieczarkowa.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetny pomysł z tymiankiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    dobra jest taka zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !