Sposób przygotowania

,Mąkę łączymy ze śmietaną, solą,1 jajkiem, 1 margaryną, sodą. zagnitamy ciasto. Takie ciasto dzielimy na mełe kuleczki i wkładamy do formy. JA wcześniej formę wysmarowałam tłuszczem. pieczemy.

trzy jaja ubijamy z cukrem na gęstą masę, ubijamy taką mase na parze. Odstawiamy do wystudzenia. Margaryne miksujemy z masłem . Dodajemy powoli jajka z cukrem. Dodajemy kakao. Potem dodajemy olejek i wyciśnięty sok z cytryny. na koniec dodajemy spirytus. mieszamy.
Masa wypełniamy połówki orzechów i łączymy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ciekawe ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !