Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka i marchewkę gotujemy w wodzie z dodatkiem kostki warzywnej . Marchewkę gotujemy dłuzej niż pierś . Mieso kroimy w kawałki i układamy na półmisku . Marchewkę kroimy w plasterki układamy dookoła mięsa. Ozdabiamy natka pietruszki . do wywaru z gotowania mięsa dodajemy rozpuszczona żelatynę . Mieszamy i studzimy. Gdy zacznie lekko tężeć zalewamy nią półmisek z mięsem i odstawiamy do lodówki .

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam na impreze
  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    super przepis naprawde ; )
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wygląda bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !