Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Kaszę gotujemy do miękkości zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając do wody liście laurowe i ziele angielskie. Odcedzamy. Suszone grzyby płuczemy, zalewamy 300 ml wody i gotujemy do miękkości. Grzyby kroimy w cienkie paski i dodajemy do kaszy.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jeszcze grzybki miałaś suszone? moje dawno się skończyły. nie mogę doczekać się sezonu
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Jeszcze trochę mam, ale to sprzed dwóch lat, bo w zeszłym nie było u nas w ogóle. A te jeszcze zbierał mój Tata...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja też już mam :o) Dziś dostałem od Teściowej trochę także coś się zrobi :o)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mmm.. ależ musiało pachnieć! :) Z przyjemnością bym spróbowała :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !