Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Brukselkę obrać z wierzchnich zwiędniętych liści, umyć, osuszyć. Masło rozpuścić na patelni do zrumienienia, wrzucić brukselkę smażyć na wolnym ogniu przez 8 minut. Brukselkę doprawić do smaku solą i pieprzem.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    alinka45

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Znam kogoś kto bardzo by się ucieszył gdyby postawic przed nim taki półmisek :). Bardzo mi sie ten pomysł spodobał. Wygląda rewelacyjnie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zielonamorelka

    to już nawet nie bukiet a cała grządka hehe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    to co ja lubie mniam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    same pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne i zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchenka

    samo zdrowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Melania

    Super pomysł na letnie danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Margaretkaw

    Pycha, idealny zestaw :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    biatriss

    warzywka każdy lubi;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    bardzo zdrowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    zdrowy półmisek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !