Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

ziemniaki obrać, umyć, osuszyć i pokroić na 2 mm talarki, podzielić na dwie części, jedną wyłożyć nanaoliwioną blaszkę do zapiekania, posolić, popieprzyć, doprawić kucharkiem i posypać majerankiem


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    prezentuje się pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    z kiszoną kapustą jeszcze nie próbowałam, ale zapowiada się smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    warto wypróbować Twój pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    fajny pomysł:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    takiej jeszcze nie jadłam,na pewno pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe składniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !