Sposób przygotowania

Szparagi myjemy, obieramy i kroimy na kawałki. Wrzucamy do garnka i zalewamy litrem wody. Dodajemy obrane warzywa i pokrojone. Dodajemy przyprawy - ziele angielskie, sól, pieprz, oliwy z oliwek. Gotujemy do miękkości. Miksujemy, dodajemy przyprawy do zupy. Można jeść z grzankami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wszystko idealnie ! Kocham szparagi, a Ty je tak dobrze dobrałaś do reszty w tym daniu!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !