Sposób przygotowania

Surowe jaja myjemy i wycieramy. Do małego garnka wlewamy wodę, lekko solimy i gotujemy. Na wrzącą gotującą się wodę wkładamy delikatnie jajka. Gotujemy na twardo.Odlewamy wodę, gdy ostygną - obieramy ze skorupek. Cebulę myjemy, obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. To samo robimy z jajkami. Przekładamy do miski, dodajemy szklankę majonezu oraz przyprawy wg smaku. Mieszamy.Podajemy z świeżym chlebem,.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto to zrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    nie znałam tego wcześniej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Jak dla mnie za dużo majonezu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !