Sposób przygotowania

Paprykę żółtą myjemy usuwamy gniazdo nasienne i białą błonkę kroimy w kosteczkę. Cebule siekamy .Natkę pietruszki myjemy i kroimy drobno. Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu odcedzamy i studzimy.Dodajemy tuńczyka z konserwy . Wszystkie składniki mieszamy doprawiamy sola i pieprzem .Na koniec dodajemy całe oliwki i mieszamy ponownie.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;D
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !