Przepis i sposób przygotowania na: Pizza z pieczarkami,rzodkiewką i oscypkiem
Kroki postępowania
Pieczarki myjemy po czym kroimy w półplasterki. Smażymy na tłuszczu.
mąka | 2 szklanki |
olej | 3 łyżki |
jajko | 1 szt |
sól | szczypta |
mleko | 0.5 szklanki |
drożdże | 4 dkg |
kiełbasa | 1 laska |
pieczarki | 10 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
ser żółty | 8 plastrów |
bazylia | do smaku |
oregano | do smaku |
oscypek | 3 mały |
rzodkiewka | 3 (czerwona) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: