Sposób przygotowania

Liście sałąty i kapusty myjemy, suszymy i rwiemy na kawałki. Dodajemy pokrojone dymki,cebulę, rzodkiewki i ogórek, solimy. Dodajemy pokruszony biały ser. Z jogurtu, musztardy i pieprzy robimy sos, mieszamy z sałatką. Posypujemy rzeżuchą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pychota !
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    świetna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    musi smakować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo smakowite cudeńko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    zjadłoby się dzisiaj taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !