Sposób przygotowania

Schab kroimy w plasterki .Rozbijamy go tłuczkiem. Następnie solimy doprawiamy pieprzem i majerankiem. Robimy farsz. Mięso mielone doprawiamy przyprawą w płynie,solą ,pieprzem . Dodajemy jajko posiekana cebulę ,wyciśnięty czosnek i trochę bułki tartej . Mieszamy. Dodajemy odrobinę zimnej wody ,żeby mięso ładnie się kleiło. Taki farsz nakładamy na rozbite mięso. Dajemy pokrojoną w kosteczkę czerwoną i żółtą paprykę. Zawijamy w roladę ,spinamy wykałaczką . Smażymy na rozgrzanym oleju. Gdy są brunatne podlewamy wodą z dodatkiem rosołku ,dusimy pod przykryciem .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Pyszne polecam
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Pyszne polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gottrina

    wygladaja apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    cudo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    świetne są;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !