Sposób przygotowania

Fasolkę fioletową sama hoduję na działce, ta akurat jest mrożona z tamtego roku. Po ugotowaniu jest zielona. Fasolkę gotujemy z odrobiną soli. Odcedzamy. W patelni rozpuścic masło dodac bułkę i przyprawic solą i pieprzem, dodac fasolkę i razem chwilę smażyc. Podawac gorącą.
SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    a gdzie można kupić taką fasolkę?
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    szczerze mówiąc, ja również jej nigdzie nie widziałam, ja ją kilka lat temu dostałam od teściowej i od tamtej pory zbieram nasiona i sadzę
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ciekawe czy można ją gdzieś kupić...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    ladn

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !