Przepis i sposób przygotowania na: GOŁĄBKI BEZ ZAWIJANIA
Kroki postępowania
SMACZNEGO!!!
mięso mielone | 250 g |
kapusta biała | 1/4 główki |
ryż | 100 g |
jajko | 2 szt |
sól | do smaku |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 duża |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
woda | 300 ml |
koncentrat pomidorowy | 3 łyzki |
mąka | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: