Sposób przygotowania

Brązowy ryż gotujemy w 1litrze wody 30minut. Mięso z królika gotujemy w innym garnku z 1 łyżką kucharka. Marchewki obieramy, płuczemy, 1 marchewkę kroimy w talarki a resztę w bardzo drobną kosteczkę. Na patelnię dodajemy łyżkę masła, podsmażamy na miękko marchewkę. Następnie ugotowany ryż doprawiamy około 1 łyżeczką papryki ostrej, pieprzem i solą. Dokładnie mieszamy. Mięso z królika kroimy w mniejsze kawałeczki. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    bardzo lubię takie dania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    justys759

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    PYCHOTKA! Uwielbiam smak potraw z królika! Po przepisie widać, że składniki się zgrywają... muszę wypróbować !
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    do tej pory z królika robiłam tylko pasztet, ale Twój przepis na [ewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    musi być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !