Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
łosoś wędzony plastry | 200 gram |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
śmietana 12% | 3 łyżki |
koperek | 1/2 pęczka |
jajko | 1 sztuka |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
pieprz | do smaku |
twaróg | 100 (półtłusty) |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
łosoś wędzony plastry | 200 gram |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
śmietana 12% | 3 łyżki |
koperek | 1/2 pęczka |
jajko | 1 sztuka |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
pieprz | do smaku |
twaróg | 100 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: