Sposób przygotowania

Jajka obrać ze skorupki i pokroić na połówki. Wydrążyć z nich żółtka. Szynkę pokroić w drobniutką kosteczkę. Przełożyć do miski. Dodać do niej żółtka, parmezan i śmietanę. Dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Pastą napełnić połówki jajek i posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczny
  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczny
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    super
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    tak faszerowanych jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi sie :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię taki farsz
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kucharz11

    bardzo smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !