Sposób przygotowania

Szparagi omyć, obrać, pokroić w mniejsze kawałki i ugotować w rosole.
Zupę zabielić śmietaną, doprawić świeżym masłem, wyciśniętym czosnkiem, pieprzem i solą.
Zupę zmiksować blenderem na gładki krem.
Podawać z grzankami, ryżem lub makaronem.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Serdecznie zapraszam do przeglądania moich przepisów :) *** Z pewnością każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie :)</b>
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika79

    mnaim
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    <b>Krem zapowiada się pysznie!</b>
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    uwielbiam szparagi ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !