Sposób przygotowania

Z mąki,szczypty soli i jednego jajka zagniatamy ciasto, dodając tyle ciepłej wody, aby było elastyczne.Odstawiamy do lodówki na pół godziny. Kaszę ugotować. Cebulę i pieczarki pokroić w kostkę.Na patelni rozpuścić masło i zeszklić na nim cebulę i pieczarki.Doprawić solą i pieprzem.Połączyć z jajkiem,kaszą i białym serem.Jeszcze raz doprawić do smaku,dodając majeranek.Takim farszem napełniamy krążki wycięte z ciasta.Gotujemy kilka minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    warto spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetny pomysł
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    bardzo ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    jadłam takie, są nawet smaczne ale jednak wolę ruskie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !