Sposób przygotowania

ketchup łączymy z przeciśniętym czosnkiem , solą i pieprzem oraz z oliwą z oliwek. Płaty karkówki obtaczamy w marynacie i odstawiamy na godzinę. Po tym czasie pieczemy ją na grillu do miękkości.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    mogę mieć taki kryzys nawet co dzień.....hihi...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    oby wszystkie kryzysy były takie smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    też sobie zrobię taką kryzysową
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo smaczne takie mięsko z grilla
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczna ta kryzysowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mmm;) super mięsko;)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ja tak jak misia53 ! na pewno była smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !