Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

żółtka oddzielić od białek. Margarynę ucierać z 1/2 częścią cukru i dodawać pojedyńczo żółtka ciągle mieszając. Dodać makę wymieszaną z proszkiem i ciasto zagnieść. Podzielić na trzy równe części , do jednej dodać kakao i śmietanę wyrobić, kulki ciasta schłodzić.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie ciasta...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wypróbuję ten przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajne ciasto,brawo!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a dlaczego zapleśniak ?
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciasto fajne a nazwa też!
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    znam je pod nazwą pleśniak albo skubaniec ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !