Sposób przygotowania

Warzywa po obraniu i pokrojeniu zalewamy wodą z przyprawami. Po ugotowaniu doprawiamy do smaku. Aby przygotować naleśniki należy wymieszać mleko i jajko, dodać gałkę muszkatołową i sól. Po czym wsypujemy stopniowo mąkę i mieszamy, aż powstanie jednolita masa. Następnie smażymy naleśniki, które po zrolowaniu kroimy na plastry. Plasterki te zalewamy bulionem. Gotowe!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pomsyłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe..
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super przepis
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !