Sposób przygotowania

mięso posypać przyprawą do gulaszu. odstawić na godzinę. podsmażyć na patelni. w garnku poddusić obrane pokrojone w grubą kostkę pieczarki i cebulę pokrojoną w krążki z solą, pieprzem i odrobiną ziarenek smaku. dodać mięso, przyprawić liśćmi i zielem. gdy mięso będzie miękkie dodać paprykę pokrojoną w paski i kukurydzę odsączoną. poddusić ok 10-15 min, dodać pokrojone w paski pomidory. zaprawić wodą z odrobiną mąki - aby sos zgęstniał.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    super gulasz
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Bardzo bogata wersja i wygląda smakowicie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !