Sposób przygotowania

CIASTO: Mąkę dać na stolnicę, dodać sodę, cukier i proszek. Wymieszać. Zrobić kopkę w niej rowek, dodać żółtka, margarynę i śmietanę. Wyrobić ciasto. Wyłożyć go na wysmarowaną margaryną brytfannę. Na ciasto dać obrane ze skórki i starte na tarce jabłka. Posypać cukrem. Następnie ubić białka, dodać cukier i ubić na sztywną pianę. Wyłożyć na jabłka. Następnie wymieszać wszystkie składniki na posypkę i zrobić właśnie posypkę. Wyłożyć na pianie. Piec w 180 st. przez 40 minut. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Fajne ciacho:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    uwielbiam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pewnie pyszny?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też taki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też taki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !