Sposób przygotowania

Ubijamy 200 ml śmietany kremówki powoli dodając 2 jajka, 60 g cukru pudru i 2 łyżki likieru pomarańczowego. Gdy już wszystko ubijemy, krem wstawiamy do lodówki na około 15 minut, aby się schłodził. Gotowy krem wyśmienicie smakuje jako dodatek do wszelkiego rodzaju ciast (w szczególności tart) i ciasteczek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    supeer
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny jest ten kremik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    fajny dodatek wypróbowałabym to z naleśnikami
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    ale musi być pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny krem
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    przepis szybki i ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza75

    pyszny kremik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !