Sposób przygotowania

OPIS
Twaróg przekładamy do miski i rozdrabniamy widelcem. Dodajemy szczypiorek, śmietankę i maślankę. Mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Twaróg możemy podawać na obiad z ziemniakami gotowanymi w mundurkach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam, choć do ziemniaków nigdy nie próbowałam - muszę to zmienić :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ja to zawsze do chlebka daje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    coś nowego z ziemniakami
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    to chyba regionalna potrawa,jak się nie mylę chyba tak podaje się w poznańskim??ale fajna,warto wypróbować inne zastosowanie twarożku
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    zgadza się, taką potrawę serwujemy na obiad w wielkopolsce
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Zawsze podawałam twarożek na śniadanie lub kolację. Muszę spróbować z ziemniakami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    smaczny twarożek:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetny na śniadanko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    fajnie podane, smacznie
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    smakowity przepis
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię taki serek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    poznanskie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !