Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

BISZKOPT: białka ubijamy na sztywną pianę ze szczyptą soli, dodajemy kakao. Do żółtek dodajemy proszek do pieczenia i ocet, dobrze wymieszac i wlac do piany, ubijac. Dodac cukier a na koniec mąkę. Masę wylac na blachę wysmarowaną tłuszczem i posypaną bułką lub kaszą manną.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    rewelacyjne ciacho!
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    super pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    rewelacja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota_31_

    takie słodkości uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmm;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    apetyczne ciacho :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !