Sposób przygotowania

Budyń według przepisu ugotować i wystudzić.
150 gram margaryny i tyle samo cukru utrzeć , do utartej masy dodawać po łyżce budyniu .
Ciasto:
Oddzielić białka od żółtek , żółtka utrzeć z pozostałym cukrem , dodać wodę , a następnie olej , później mąkę z proszkiem do pieczenia i pianę z białek .
Ciasto podzielić na dwie części , do jednej dodać 2 łyżki kakao.
piec w formach podłużnych . Po upieczeniu kroić na kromki , układać na przemian żółta krem brązowa krem itd. górę polać polewą czekoladową . Kroić na skos , można posypać kokosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    mniam...poproszę pół metra :)
  • 2
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Dla mnie bomba!
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    brawo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !