Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chłodnik wiosenny po węgiersku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny 4 kubki
oliwa 2 łyżeczki
mięta 3 łyżki
rzodkiewki 1 pęczek
młody por 1 szt
koperek 3 łyżeczki
szczypta cukru

Przepis i sposób przygotowania na: Chłodnik wiosenny po węgiersku

Koperek i miętę umyć, osączyć, posiekać.
Jogurt ubić z oliwą. Rzodkiewki i pora umyć, osączyć, pokroić w cienkie krążki, wymieszać z jogurtem i zieleniną. Doprawić do smaku solą i cukrem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak